3 september 2016

Download gratis E-Book

Stress en / of Burnout overwinnen?
Zelfliefde, Zelfvertrouwen en eigenwaarde gevoel verhogen?

Stress en burnout overwinnen, dat kan. Mij is het gelukt en jij kan dat ook.

De meeste mensen hebben moeite hun eigenwaarde te bepalen en laten dat aan anderen over.
Het is daarom ook niet verwonderlijk dat op die manier stress ontstaat en het zelfvertrouwen (als het er was) daalt. Ja, men kan zelfs in angst- en paniekstoornissen en een burn-out terecht komen. Het is dus heel belangrijk om van jezelf te leren houden. Dat helpt je zelfvertrouwen te verhogen en je kunt hierdoor veel makkelijker je eigenwaarde bepalen. Een gezond eigenwaarde gevoel en zelfwaardering zijn belangrijk, ze zijn de kracht, om überhaupt gezonde keuzes te maken en beter te kunnen bestaan in het dagelijkse leven. Dat betreft familie, relatie en beroep als ook je persoonlijke ontwikkeling. Je zou kunnen zeggen dat het inpakt heeft op alle keuzes die je maakt.

Ik heb hier een paar tips samengevat wat je bijvoorbeeld kan doen om je zelfvertrouwen blijvend te verhogen en stress, burn-out of eventuele angsten te overwinnen.
Je kan hiermee al het een en andere zelf uitproberen. Houd alsjeblief in het oog dat het veranderen van oude denkpatronen niet een, twee, drie is verandert. Je moet echt dagelijks oefenen je mindset te overschrijven.  Hier komt men vaak drempels tegen en men geeft het weer op. Ik kan en wil je helpen dit te voorkomen en ben graag bereid je in mijn Praktijk Coaching Light4ever, gevestigd in Hoofddorp, te ondersteunen met nog meer mogelijkheden unter andere uit de neurowetenschap.

Aanvraag E-Book

Meld je nu aan en ontvang de waardevolle adviezen over het onderwerp stress en zelfvertrouwen gratis als pdf-bestand zonder verplichtingen.
Vul hieronder je naam en e-mail adres in en je krijgt de download link gratis toegestuurd.

Door mijn gratis e-book te downloaden geef je Light4ever toestemming zo nu en dan een nieuwsbrief met wetenswaardigheden per email te sturen. Je kan deze toestemming ten alle tijde kosteloos annuleren.
Een overdracht van gegevens aan derde partijen zal door mij nooit plaats vinden. Je vindt meer informatie over gegevensbescherming onder AVG op mijn website.