3 september 2016

Download gratis E-Book

e-bookE-book stress en / of burn-out overwinnen.
Zelfliefde, Zelfvertrouwen en eigenwaarde gevoel verhogen.

Met mijn e-book wil ik je een mogelijkheid bieden anders naar jezelf te kijken.

Heb jij ook moeite je eigenwaarde te bepalen en laat je dan aan anderen over? Dan gaat het jou net zo als velen anderen.
Het is daarom ook niet verwonderlijk dat op die manier stress ontstaat en het zelfvertrouwen (als het er was) daalt. Ja, het zou zomaar kunnen gebeuren dat je in angst of paniekstoornissen of zelfs in een burn-out terecht komt.

Het is dus heel belangrijk om van jezelf te leren houden.

Dat helpt je zelfvertrouwen te verhogen en je kunt hierdoor veel makkelijker je eigenwaarde bepalen. Een gezond eigenwaarde gevoel en zelfwaardering zijn belangrijk, ze zijn de kracht, om überhaupt gezonde keuzes te maken en beter te kunnen bestaan in het dagelijkse leven. Dat betreft familie, relatie en beroep als ook je persoonlijke ontwikkeling. Je zou kunnen zeggen dat het inpakt heeft op alle keuzes die je maakt.

Je kan door het lezen van mijn e-book al het een en andere zelf uitproberen. Houd alsjeblief in het oog dat het veranderen van oude denkpatronen niet een, twee, drie is verandert. Je moet echt dagelijks oefenen om je gedachtenpatronen te veranderen.
Hierbij kan je drempels tegenkomen en dan is de kans groot dat je weer opgeeft.

Ik kan en wil je helpen dit te voorkomen en ben graag bereid je in mijn Praktijk Coaching Light4ever, gevestigd in Hoofddorp, te ondersteunen met nog meer mogelijkheden onder andere met tools uit de neurowetenschap.

Aanvraag E-Book

Meld je nu aan en ontvang de waardevolle adviezen over het onderwerp stress en zelfvertrouwen gratis als pdf-bestand zonder verplichtingen.
Vul hieronder je naam en e-mail adres in en je krijgt de download link gratis toegestuurd.

Door mijn gratis e-book te downloaden geef je Light4ever toestemming zo nu en dan een nieuwsbrief met wetenswaardigheden per email te sturen. Je kan deze toestemming ten alle tijde kosteloos annuleren.
Een overdracht van gegevens aan derde partijen zal door mij nooit plaats vinden. Je vindt meer informatie over gegevensbescherming onder AVG op mijn website.