6 september 2016

Je energie is op

Je energie is op!

Dat je een laag energie niveau hebt merk je vaak niet eens op omdat je in een bepaalde modus zit, die je altijd het gevoel geeft door te moeten gaan.

Als jij het gevoel hebt al in de ochtend moe, zonder daadkracht te zijn,Je energie is op niet gehoord of gezien wordt, ligt dat aan jou conditionering.
Aan dat wat jij als jong kind ongefilterd hebt gehoord. Dat wat jij hebt opgeslagen in je onderbewuste en aan de gedachten die jij over jezelf en het leven hebt ontwikkeld. Dat is een feit. Maar gedachtepatronen zijn ook weer te veranderen.

Als jij naar mij komt, gaan wij het niet over je verleden hebben.
Dat is ook niet nodig omdat wij kunnen zien waar je gedachten en emoties, die jij over jezelf hebt, hebben gebracht.

Wij gaan juist kijken hoe wij verandering kunnen aanbrengen. Hiervoor is het belangrijk te kijken wat jij wilt.
Waar jouw sterke en zwakke punten liggen, waaraan je plezier beleeft en wat jij goed kan.

Wij kijken hoe jij jouw authenticiteit terug kan krijgen om vanuit je eigen ziel te kunnen leven.

Wij onderzoeken jouw gedachten en emoties en kijken hoe je jouw comfortzone beetje bij beetje kan verleggen. Wij kijken wat jouw waarheid is en wat je hebt overgenomen zonder dat je je hiervan bewust bent. Het is fijn uit te zoeken waarvoor je kan kiezen, wat de mogelijkheden zijn en hoe je die kan omzetten.

Vervolgens ga ik je helpen je gedachten en emoties zodanig te veranderen dat jij je bewust wordt in het maken van keuzes, zodat jij meer energie, zelfbewustzijn, eigenwaarde, eigenliefde en
daadkracht gaat creëren en dat jij in dat wat je wilt succes hebt. Op die manier heeft stress en angst minder kans je leven te beinvloeden.

De tools die ik je aanreik, hebben al veelvuldig geresulteerd in succesvolle veranderingen en ik weet dat ook jij er baat bij hebt, mits jij het daadwerkelijk wilt.

Mijn aandacht is alleen gericht op jouw succes.

Als je mijn hulp wilt om jouw doelen te bereiken, neem contact op voor een gratis kennismaking via onderstaand formulier, via skype of telefoon.