Nieuwe uitdaging 2019

Medialiteit verder ontwikkelen is mijn uitdaging voor 2019.

Ik had al voor een paar jaar met veel passie en plezier een opleiding stervensbegeleiding gevolg maar niet erg veel mee gedaan. Ik heb wel een aantal mensen binnen mijn familie en vrienden kunnen helpen anders tegen de overgang aan te kijken, maar dat was het dan.

Ik heb altijd energieën kunnen waarnemen in vorm van voelen, ruiken en zien. In de tijd dat ik nog geregeld met energiebehandelingen bezig was, heb ik heel veel waargenomen. Het was echt een uitdaging aan de mensen te vertellen wat ik waarnaam. Niet iedereen staat er open voor. Ik heb altijd gezegd wat ik door kreeg als diegene het wilde weten. Onafhankelijk of ze ermee eens waren of niet. Het waren mooie ervaringen omdat de boodschappen en beelden, die ik tijdens de behandeling doorkreeg, altijd klopten. Maar een paar jaar geleden ben ik ermee gestopt om met mijzelf aan de slag te gaan. Zoveel wat ik in mijzelf nog moest aanschouwen, betreuren, verwerken en vergeven. Dat heeft veel inspanning en tijd gekost en ik ben er nog mee bezig.

Om te worden wie ik echt ben, moest ik beginnen mijzelf beter leren kennen.

Dat valt echt niet mee.
Ik ben over de vele jaren heen heel erg geconditioneerd door mijn familie, kennissen en omgeving zodat ik dacht het is zo, het hoort zo, ik ben zo. Mijn medialiteit wordt er niet op prijs gesteld. Niet door mijn ouders maar ook niet door mijn omgeving. Dus mijn gedachten hebben mijn emoties bepaald en dat heeft mij geleefd. Niet ik heb mijn leven met dat wat ik aan gaven mee heb gekregen ingevuld, maar dat wat ik heb geleerd heeft mijn leven ingevuld. En ergens in mijzelf voelde ik, dat klopt niet. En dat is ook de reden waarom ik altijd een vechter ben geweest. En wat roept gevecht op? Ja, ik hoor het. Nog meer gevechten.

En omdat ik zo door ben gegaan ben ik in een overlevingscyclus terecht gekomen. Gelukkig heeft mijn ziel op een dag een enorme wekroep gestart. Ik wist ineens ik moet veranderen in wie ik werkelijk ben.

Ik was en ben nog steeds altijd onrustig, gespannen, gedreven. Ik voel dat ik veel te geven heb, maar niet op de manier die ik tot nu toe heb gehandhaafd en die over het algemeen ook verlangt wordt.

Ik heb geleerd te geven, te geven en nog eens te geven. Niets terugvragen en als ik het doch deed omdat ik voelde het klopt niet, kreeg ik reacties die mij het gevoel gaven, ik verdien gewoon helemaal niets. Geen liefde, geen waardering, niet gehoord of gezien worden zoals ik ben door mijn ouders. Daar, in de kindheid begint het en zet zich voort door het hele leven. Ik mocht de ervaring maken, je krijgt wat je denk dat je verdient, namelijk niets.

Daar heb ik dus de afgelopen jaren aan gewerkt. Ik heb eigenliefde en eigen waardering ontwikkelt. Ik ben echt ervan overtuigt dat ik ook alles wat het leven op aarde in positieve zin ter beschikking stelt ook mag ervaren, niet alleen het negatieve. Ik geef nog steeds graag, maar ik vraag tenminste voor mijn werk naar waarde terug.

Zover mijn proces tot nu toe.

Ik voel dat er nog andere opdrachten in mijn leven zijn. Ter aanvulling tot mijn werk nu. Dus heb ik mij aangemeld om mijn medialiteit weer wakker te maken.

Angst is een emotie die je kan verlammen. En het contact via medialiteit met zielen die hun materieel lichaam hebben achter gelaten kan deze angst verlichten. Het kan emoties, die zich tijdens ons kindheid hebben gevestigd bevrijden. Ik zie het als een prachtige aanvulling om blokkades ‘los te laten’ en steeds meer bij mijzelf aan te komen.

Ik ben benieuwd wat de opleiding mijzelf en anderen gaat brengen en ik verheug mij op de eerste contacten.

Misschien heeft de een of ander zin met mij te oefenen als ik aan de praktische gedeelde van de cursus ben aangekomen. Ik zal dan nog een keer een oproep starten. Maar als je nu al op een lijstje wilt komen, laat het mij weten. Tijdens mijn opleiding is de sessie natuurlijk gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.